Головна Новини Спеціалісти «БМбуд» розповіли про роботи на дорогах Тернопільщини

Спеціалісти «БМбуд» розповіли про роботи на дорогах Тернопільщини

Впродовж тижня працівники ТОВ «БМбуд» працювали на автошляхах, виконуючи роботи різного роду. Зокрема, йдеться про вирубку кущів, які ускладнюють чи закривають видимість дороги для водіїв. Такі роботи тривають на автошляхах Бережани-Підгайці-Монастириська та Зборів-Козова.


Також працівники компанії встановлювали дорожні знаки там, де вони були відсутні або виконували заміну старих на нові. Зокрема, на дорогах Бережани-Підгайці-Монастириська та Галич-Підгайці-Сатанів.
Сьогодні працівники компанії «БМбуд» продовжують аварійно-ямковий ремонт на автошляхах Тернопільської області. Йдеться про ділянки доріг Броди-Тернопіль, Бережани-Підгайці-Монастириська та Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка.


Зауважимо, аварійно-ямковий ремонт дорожнього покриття виконують холодними асфальтобетонними сумішами. Особливість такого ремонту полягає в тому, що матеріал, який використовують, підходить для робіт в холодну пору року. Варто наголосити, що такий ремонт – тимчасовий, адже в зимово-весняний період неможливо виконати якісний ремонт гарячим асфальтобетоном.
Оскільки впродовж тижня на території області були й опади, то продовжувались і роботи з розчищення проїзних шляхів та посипання їх піщано-сольовою сумішшю на всіх ділянках, які обслуговує компанія.