Головна Новини Спершу побили, а тоді назвали повією: на Тернопільщині діти познущалися над шестикласницею

Спершу побили, а тоді назвали повією: на Тернопільщині діти познущалися над шестикласницею

У селищі Товсте Тернопільської області судили батьків дітей, які в школі побили ученицю 6 класу та обізвали дівчинку повією. 

Про це йдеться у постанові Заліщицького райсуду, пишуть Тернопільські події

За даними суду, 15.11.2022 року близько 14:00 год. смт. Товсте, вул. Шкільна, 2, кілька дітей накинулись на свою однокласницю. Вони спочатку побили дівчинку, а потім почали обзивати повією. 

Потерпіла розповіла, що “між 4-5 уроком на перерві вона увійшла у клас, попереду неї йшли два однокласника, які на неї напали і почали бити в кінці вона получила по хребті. Потім хлопець вийшов з мочалкою і обляпав її по лиці, після чого зайшов в клас. Потім інший нападник вийшов і почав обзивати її нецензурними та лайливими словами. Прибиральниця сказала, що хватить її обзивати, вона є дівчинка, а хлопець сказав, що вона шлюха. Технічка була свідком. Після вона сказала класному керівнику про це”. 

Школяр, який нападав на дівчинку розповів, що “що коли пролунала перерва, він і його друзі говорили, потім коли він стояв на середині парт, Настя хотіла пройти, вона його полоскотала і сказала відійти, він її також полоскотав у відповідь. Потім, коли дівчинка була на коридорі почав її дразнити, а потім обзивати поганими словами, потім підключився однокласник . Потім Настя підійшла до них і почала казати їм щоб не обзивали і він замахнувся до неї, і дівчинка його вдарила, почалася бійка. Коли однокласниця пішла він намочив ганчірку і бризнув в неї, коли та вже йшла по канапку чи по свої речі. Разом з однокласником вони обізвали дівчинку, на кінець коли вона виходила, він копнув її”. 

Інший однокласник згадує, що Настя після цього розплакалась. 

На суді мати хлопчика свою провину визнала та перепросила у дівчинки і її батьків. Суд визнав матір учня 6 класу винною та оштрафував її на 850 грн. Також вона заплатить 496 грн судового збору.