Головна Новини Син у батька позичив картоплю та обікрав мачуху

Син у батька позичив картоплю та обікрав мачуху

Чорною невдячністю відплатив чоловік своєму батькові та мачусі за добро і підтримку. За що й постав перед Фемідою. Відтак, відповідно до вироку Чортківського районного суду, тепер зловмиснику доведеться сплатити 1 тис. 20 грн. штрафу в дохід держави. 

Отож наприкінці травня ц. р. під вечір обвинувачений разом із дружиною прийшли до його батька попросити картоплі. Тато втішився гостям і запросив до хати. Скориставшись, що господар пішов по бульбу до підвалу, син зайшов до кімнати мачухи та викрав золоту каблучку та одну сережку вартістю майже півтори тисячі гривень.

Зникнення частини дорогоцінностей мачуха виявила вже наступного дня й одразу запідозрила пасинка. Тож чоловік зателефонував синові та наказав негайно повернути дорогоцінності. Однак молодик усе категорично заперечив.

Відтак подружжю довелось звернутися до правоохоронних органів. Незабаром слідчий встановив, що викрадені прикраси син здав у ломбард, а отримані кошти витратив.

Перебуваючи на лаві підсудних і усвідомивши, що може потрапити за грати, син компенсував мачусі завдані збитки, сплативши 4 тис. грн.

Однак ще доведеться виплатити 1 тис. 20 грн. штрафу в дохід держави, призначеного вироком Чортківського районного суду як покарання.

Олекса Чиж  

Номер 1