Головна Новини “Сильно поправився, важко рухатися”: Стало відомо, як живе 20-річний син Віктора Павліка...

“Сильно поправився, важко рухатися”: Стало відомо, як живе 20-річний син Віктора Павліка після хвороби

Співак з Тернопільщини Віктор Павлік розповів, як відчуває себе його 20-річний син Павло після тривалої боротьби з важкою формою онкології.

У жовтні 2018 року у молодшого сина Віктора Павліка діагностували рак, точніше його рідкісну форму – саркому хребців. Для одужання хлопцю необхідно було зробити операцію і пройти тривалий курс хіміотерапії. Спочатку лікування планувалися в Ізраїлі, проте Павлик-молодший був категорично проти цього. Він довірив своє життя українським лікарям.

Для Павла був відкритий благодійний рахунок. Необхідна сума становила близько 200 тисяч доларів. Менше, ніж через місяць, Віктор Павлік зупинив збір коштів, повідомивши: «Того, що ви мені прислали, більш ніж достатньо».

На щастя, сім’ї музиканта вдалося впоратися зі страшним захворюванням і Павло Павлік пішов на поправку. Зараз життю 20-річного юнака нічого не загрожує. Однак він як і раніше здає необхідні аналізи.

“Слава Богу! Пройшли курси хіміотерапії. Він сидить удома. Відчуває себе краще, погіршень ніяких немає. Але сильно поправився. Паші важко рухатися, не можна піднімати важкі речі. Робимо час від часу аналізи. Я і вся сім’я дуже сильно переживаємо, так як це шийний хребець. Там дуже мало місця. І, коли робили операцію, було дуже складно вирізати всю тканину, яка була заражена. Але віримо в Бога і сподіваємося, що все буде добре. Віримо, що Паша повністю видужав», – ділиться Віктор Павлік.

Про відносини з колишньою дружиною знаменитий співак відгукується добре, не дивлячись на те, що зараз знаходиться у відносинах зі своєю 25-річною помічницею.