Головна Новини Сергій Притула розповів про трьох хлопчиків, які мало не довели його до...

Сергій Притула розповів про трьох хлопчиків, які мало не довели його до сліз (Фото)

Відовий шоу-мен, гуморист, телеведучий та навіть актор Сергій Притула, або ж як він колись себе називав Тернопільський Сірий, є ще й відомим військовим волонтером. Чоловік на сторінці у ФБ увесь час закликає українців допомагати військовим та й звітує про свою волонтерську діяльність.

Нещодавно Сергій розповів про випадок, який трапився з ним після концерту “Вар’ятів” і мало не довів його до сліз:

“Після концерту у Вараші хлопчик попросився до гримерки «вар’ятів». Ну, думаю, як завжди, фото/селфі. А він сором’язливо простягнув конверт. З одного боку «Слава Україні». З другого «Від Марка, Дарія і Енея». Каже: «Ось, ми на Армію назбирали».
Воно якось не пасує старшому дядькові при підлітках сльозу пускати, то я й не став. Але хотів.
І воно так кожного разу, коли хтось після концерту підійде і (на сцені або під гримеркою) тицьне в руку якусь купюру з тихим «на хлопців». Коли громада УГКЦ з Віченци передасть мамі в Збараж черговий конверт з євро. Коли дівчинка-редактор, яка самотужки виховує дитину, зі своєї «сірої» зарплати відраховує 2000 грн. Коли під готелем у Хмельницькому молодий батько просить побути коло малого, який грається мотоциклетним шоломом, повертається у готель, виносить пару тисяч гривень і каже: «ти знаєш, що з цим робити». Коли телефонує вночі Петя з Ізраїлю і каже: «розпиши, що кому у який підрозділ треба, я тут по наших «наколядував» 1500 доларів, щоб знали, куди гроші підуть. Було більше, але там в одного бійця біда, то я ще йому трохи перекинув».
Кожного разу хочеться плакати і стоїть комок у горлі. Бо ті хлопчики могли б витратити ці гроші на якісь ігри. Мама на дитину. Діаспоряни на родини. Батько на сина. А Петя міг би просто жити своїм заробітчанським життям і не паритись. Але виховання, патріотизм і усвідомлення важливості підтримки свого війська, не дозволяють їм залишатися байдужими”