Головна Новини Сергій Надал: Хочемо провести випускний у кінці липня, після здачі ЗНО

Сергій Надал: Хочемо провести випускний у кінці липня, після здачі ЗНО

Радісну для випускників Тернополя новину на своїй фейсбук-сторінці повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал. Свято може відбутися наприкінці липня.

Міський голова Тернополя Сергій Надал: «Я щиро сподіваюся, що ситуація із коронавірусом буде стабільною і ми зможемо зробити справжнє свято для наших випускників. Попередньо випускний запланували провести після здачі ЗНО. Якщо у вас є цікаві пропозиції святкування випускного – пишіть мені у повідомлення у Facebook, в Instagram свої пропозиції, яким ви бачите святкування».

Чи будуть проводити традиційний парад, поки що невідомо. В Україні через коронавірус досі діє заборона на проведення масових заходів. Тернополяни у коментарях новині від міського голови радіють. «Дякуємо нашому меру і щиро радіємо такому рішенню !!! А вже як це відбудеться нам не так важливо головне ,що свято буде!» – написала у коментарі Галя Іващенко.

Якщо у Вас є пропозиції, як відсвяткувати випускний, – можна писати їх у повідомлення міському голові Сергію Надалу на його Facebook чи Instagram сторінках. До цього закликає сам очільник міста.