Головна Новини Сергій Надал: «Завершився ремонт дороги на вулиці Бродівській, на ділянці кільцевого руху...

Сергій Надал: «Завершився ремонт дороги на вулиці Бродівській, на ділянці кільцевого руху збільшено кількість смуг, що допоможе уникнути заторів»

Також тривають ремонти прибудинкових територій та проїжджих частин у різних мікрорайонах міста

У Тернополі активно продовжуються сезонні ремонтні роботи. Працівники підрядних організацій продовжують ремонтні роботи дворів, міжквартальних проїздів та відновлення дорожнього покриття у різних мікрорайонах міста. Всі роботи відбуваються за затвердженим планом.

Ремонт вул. Брюкнера

Як повідомив міський голова Тернополя починаються ремонтні роботи на вул. Брюкнера.

«З 15 травня у Тернополі розпочалися роботи з відновлення дорожнього покриття на вул. Олександра Брюкнера. Це стосується ділянки від ТВЦ «Атріум» до вул. Гетьмана Сагайдачного. На обʼєкті будуть виконувати роботи з фрезерування проїзної частини та вкладання нового шару асфальтобетонного покриття. Прошу водіїв прибрати власний транспорт з проїжджої частини та не паркувати автомобілі на цій ділянці на час ремонтних робіт», – заявив Сергій Надал.

Бродівський шляхопровід

Також міський голова поінформував, що завершився ремонт дороги на вул. Бродівській.

«Продовжуємо ремонтні роботи на дорогах та магістральних шляхах нашого міста. Є план робіт, відповідно до якого визначено, які дороги будуть відремонтовані першочергово. Ведуться роботи як з ліквідації аварійності ямковості, так і ремонти на великих об’єктах громади. Зокрема, завершився ремонт на вул. Бродівській та ремонт проїжджої частини Бродівського шляхопроводу. Це важлива транспортна артерія міста», – зазначив Сергій Надал.

Інші ремонтні роботи

Асфальтування доріг також виконується на вул. Збаразькій, просп. Злуки, вул. Промисловій.

Окрім того, проводяться роботи з відновлення покриття у дворах за адресами: вул. Євгена Коновальця, 18, вул. Чернівецька, 52-58, просп. Степана Бандери, 72, вул. Лесі Українки, 31.

Також роботи із впорядкування пішохідної доріжки та сходового маршу здійснюються на вул. Михайла Вербицького, 10, а на просп. Злуки влаштовується пандус в межах сходів і пішохідного переходу.

Активні ремонтні роботи тривають, серед іншого, на прибудинковій території за адресою вул. Лесі Українки, 8. Підрядники уже демонтували старі бордюри, розібрали асфальтобетонне покриття тротуару, влаштували нові бордюри  та бетонну відмостку.