Головна Новини Секретами успіху із тернополянками поділилася дизайнер Оксана Полонець

Секретами успіху із тернополянками поділилася дизайнер Оксана Полонець

Дев’ятого жовтня у ресторані «Оскар» відбулася вже традиційна для нашого міста подія – «Ранкова кава ділової жінки», започаткована представницями ГО «Ділові українські жінки» в Тернопільській області. На сьомому сніданку зібралося майже сімдесят учасниць – активних жінок, представниць найрізноманітніших сфер діяльності (приватні підприємці, власниці крамниць та студій, психологи, дизайнери, вишивальниці, журналісти тощо). Кожна із присутніх мала нагоду презентувати себе та свою справу, хоча чимало учасниць «Сніданку» давно між собою знайомі. Вишуканий фуршет, смачний сніданок, запашна кава гармонійно доповнилися виступами засновниць цього заходу, а також щирою та безпосередньою  і одночасно амбіційною та успішною дизайнеркою із Києва Оксаною Полонець.

«Навчитися жити так, як мріяла в дитинстві»

Кожен такий захід, організований жінками для жінок, є джерелом натхнення та нових знань і для самих засновниць проекту. Президент ГО «Ділові українські жінки» в Тернопільській області Ірина Демкура зазначає:

– Кожного з нас в дитинстві переповнювали думки про майбутнє, хоча тоді все здавалося реальним і простим. Коли ми подорослішали, то почали думати, що деякі бажання нереальні. Але наші зустрічі на «Ранковій Каві» направлені на розвиток кожної Жінки. Ми прагнемо допомогти усвідомити всім, що кожна з нас може, як в дитинстві, перестати бачити кордони і рухатися вперед та жити так, як колись мріяла. А саме – бути щасливою в своїй родині, реалізуватися в улюбленій справі та відшукати своє життєве покликання, – зауважила пані Ірина.

«Наша місія – надихати жінок!»

Як каже віце-президент громадської організації Олеся Чванкіна, «Ранкова кава» покликана об’єднувати жінок, які прагнуть спілкування, яким потрібні ідеї для розвитку власної справи, та тих, хто може поділитися досвідом розвитку свого бренду та бізнесу. Ці жінки не обов`язково повинні бути бізнес-леді, але вони мають прагнуть до самовдосконалення та гармонії у всіх сферах свого життя. «Наша місія – надихати жінок!», – зауважує вона. До слова, напрямок, який очолює Олеся Чванкіна стосується благодійності, то ж у своєму вітальному слові вона розповіла про те, що президія громадської організації за кошти, зібрані під час попередніх зустрічей придбали велосипед для Максимка Лихолата, який постраждав внаслідок вибуху газу у Тернополі.

«Під час таких  зустрічей жінки можуть переосмислити свої можливості»

Впродовж останніх заходів незмінним модератором є успішна бізнесвумен Ольга Навроцька. Вона розповіла, що під час таких сніданків не лише щоразу знаходить нових друзів та ділових партнерів, але й реалізовує свою давню мрію – організовувати різноманітні заходи для жінок. Варто зазначити, що їй дуже добре вдається бути ланкою, яка підтримує зв’язок між організаторами заходу, його гостями та запрошеним спікером.

– В нас сформувалася команда однодумців, яка прагне, щоб кожна жінка відчула себе вартісною та особливою. Я бачу, як щоразу після сніданків наші гості виходять із гордо розправленими плечима, і розумію – нам вдалося втілити задумане. Ще один фактор, який приваблює мене, це можливість долучатися до благодійних проектів, адже кожна із організаторів також робить реєстраційні внески, тобто захід ми проводимо не задля вигоди. Та основне – це та мотивація до праці, переосмислення своїх можливостей та натхнення до нових звершень, які ми здобуваємо під час зустрічей, – каже пані Ольга.

Дефіле у розкішних сукнях від Оксани Полонець

Під час заходу, який до слова, відвідали не лише тернополянки, але й учасниці з інших міст, організатори відкрили ще одну грань своєї жіночності  – продефілювали у вишуканих, неймовірних сукнях відомої дизайнерки Оксани Полонець, яка у рамках сніданку поділилася своїми секретами успіху. Її роботи – це одяг в українському стилі, від повсякденного до весільного, а кожне творіння- це мікс неповторності, комфорту та краси. Головний меседж дизайнера- підкреслити, що український національний одяг може бути вишуканим, стильним, та на будь-яку пору року. Тому, вона ніколи не зраджує своїм принципам і завжди чудово поєднує старовинні орнаменти із сучасними трендами.

– Я не є професійним спікером, але маю меседж, який хочу донести вам, – щиро та емоційно розпочала пані Оксана. – Ми постійно отримуємо шанси, які просто треба використати. При цьому, варто пам’ятати, що шанс може бути лише один, тому важливо не схибити, не побоятися, а зробити перший крок.

Оксана Полонець розповіла про початок свого бізнесу у 2003 році, який за п’ятнадцять років прославив її на весь світ. Як зізнається дизайнер, були страхи, були хвилювання, але Господня допомога та прагнення не упустити свій шанс привели її буквально на Олімп української індустрії моди. Відтак закликала всіх учасниць «Ранкової кави» знайти себе і не боятися зробити перший крок до втілення мети навіть тоді, коли здається що до неї тисячі миль.

«Життя постійно дає нам шанси»

На власному досвіді мисткиня продемонструвала, на що здатна тендітна жінка,  у якої є мрія та підтримка від люблячого чоловіка.

– Ніхто, чуєте – ніхто не може зробити щось замість вас: ні держава, ні президент, якщо ви самі не почнете реалізацію своїх задумів, – підсумувала спікер. Вона розповіла, як непросто було розпочинати бізнес із однією ручною швейною машиною, живучи у крихітній квартирі, та пройдений шлях вартий сьогодення, у якому Оксана Полонець є визнаною у світі українською дизайнеркою. «Життя постійно дає нам шанси», – підсумувала спікер. Зустріч затягнулася довше, ніж планувалося, адже щира та зворушлива розповідь пані Оксани не залишила байдужими кожну учасницю заходу. Також традиційно серед учасниць «Сніданку» був проведений розіграш подарункових сертифікатів від партнерів заходу.

А тим часом організатори уже обдумують сценарії наступних зустрічей, відвідати які може кожна жінка. Про деталі зустрічі з Оксаною Полонець та теми наступних заходів можна дізнатися на сторінці ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» у Фейсбук. Також тут можна дізнатися про умови реєстрації на захід.   Можливо, участь у «Ранковій каві ділової жінки» стане саме вашим першим кроком до мрії?