Головна Новини Священник з Тернопільщини на мітингу в Києві закликав людей відмовитися від вакцинації...

Священник з Тернопільщини на мітингу в Києві закликав людей відмовитися від вакцинації (Відео)

Днями у столиці відбувся так званий мітинг проти вакцин. Активно виступав на акції священник зі Збаразького району на Тернопільщині Олександр Марценюк.

Люди з різних куточків України, які приїхали до Києва, під стінами Верховної Ради вимагали від урядників пускати до школи невакцинованих дітей, скасувати дистанційне навчання у «червоних» зонах. Також вони писали звернення з вимогою пускати в Росію з українськими паспортами та виступали проти ID-паспортів, Тернополяни

Майже дві сотні парафіян, які його уважно слухали виступаючих, Олександр Марценюк закликав відмовитися від вакцинації.

«Крім хімічного складу, що мають у собі вакцини, до нього також входять біологічні елементи, зокрема з абортованих дітей», — заявляє священнослужитель.

Що цікаво, у своїх судженнях, які він видає «за чисту монету», священник опирається на статтю в Інтернеті, що не пройшла наукового рецензування та була розкритикована науковцями за відсутності доказів під час її написання. Олександр Марценюк на запитання чи впевнений він у тому, що говорить, відповів, що він грішний священник і якщо і помиляється, то несвідомо, при цьому визнаючи, що його слово все ж має вагомий вплив на людей.

Детальніше про те, як проходив мітинг та чому такі зібрання є небезпечними — далі у сюжеті «Вікна-Новини»: