Головна Новини “Сам пере, готує, сварить, коли купую нові речі”: наречена Віктора Павліка розповіла...

“Сам пере, готує, сварить, коли купую нові речі”: наречена Віктора Павліка розповіла про сімейні будні

Молода наречена Віктора Павліка Катерина Репяхова на своїй сторінці в Instagram поділилася цікавими фактами про спільне життя пари.

– Ми разом працюємо і проводимо практично весь наш час поруч один з одним. Коли ми опинилися на карантині, не відчули змін в наших відносинах, тому що і так з ранку до вечора разом. Всіма фінансовими питаннями в родині завідую я. ВП точно не знає, яку суму ми заробили за місяць (йому це не цікаво), а я знаю. ВП свої речі завжди пере тільки сам. Мені не довіряє, іноді може і мої шкарпетки випрати вручну. У нас вдома не розділені обов’язки, якщо у мене немає настрою готувати, ВП завжди сам щось приготує з задоволенням. ВП не любить гуляти, просто прогулюватися пішки. Мені це не дуже подобається, але довелося змиритися,  написала Катерина.

Окрім цього, Репяхова розповіла й про ставлення Павліка до шопінгу.

– ВП завжди свариться, коли я купую нові речі. Особливо ця проблема була на початку наших відносин. Він вважає, що жінці достатньо однієї курточки в зиму, я вважаю мінімум три і ще плюс шуба. З взуттям теж саме, він вважає що вистачить двох пар на сезон, ну а в мене їх хоча б 5-6. Але зараз він вже не реагує так гостро, хоча частенько я від нього ховаю нові речі і непомітно пізніше одягаю. Потім кажу: так це ж старе, ти що забув. Ми з ВП досить вульгарні люди, навряд чи хтось це зрозуміє, але жарти у нас ще ті. ВП дуже швидко рахує, а я не вмію зовсім… А ВП не може прочитати дрібний шрифт і я йому завжди щось читаю. Ми дружно живемо і рідко сваримося (тьху-тьху). А навіть, якщо і лаємося, то довго не зациклюємось. Останній раз ВП не розмовляв зі мною кілька годин, після того, як дізнався що в мене два весільних плаття,  додала Катерина Репяхова.

 

Джерело