Головна Новини Рішення суду чортківським бізнесменам глибоко “до лампочки”

Рішення суду чортківським бізнесменам глибоко “до лампочки”

1111361[1]29 березня 2015 року о 14-й годині у місті  Чортків в  приміщенні районної ради, (зал засідань) відбудуться загальні збори інвесторів, які прийняли участь у дольовому інвестуванні будівництва критого ринку по вул. Гончара в м. Чорткові Тернопільської області.

Планують розглянути питання про термін завершення будівництва критого ринку та терміни передачі інвесторам у власність викуплених ними торгових площ у цьому ринку.

Також обговорять переукладання інвесторами з ТОВ «Ковчег – БМ» договорів, які були ними укладені з ФОП Марко В.Й. про дольове інвестування, для подальшого оформлення прав власності за інвесторами на викуплені ними торгові площі у критому ринку після завершення його будівництва.

Для участі у зборах необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу інвестора (для представників інвесторів – доручення, оформлене згідно з чинним законодавством, та документ, що посвідчує особу), договір про дольове інвестування, або договір, укладений інвестором з ТОВ «Ковчег – БМ», на виконання вказаним товариством зобов’язань перед інвестором за попереднім договором.

Нагадаємо,  що 22 січня цього року Чортківський районний суд Тернопільської області ухвалив:

“Накласти арешт на обєкт незавершеного будівництва критого ринку по вул. О. Гончара в м. Чорткові Тернопільської області та заборонити відповідачам вчиняти будь-які дії із вказаним об’єктом та майновими правами на нього та на земельну ділянку площею 5100 кв.м. за цією ж адресою, на якій він розміщений до завершення розгляду справи по суті”.