Головна Новини Роман Сасанчин вперше оглядає нову квартиру

Роман Сасанчин вперше оглядає нову квартиру

Роман Сасанчин, котрий вдруге підкорив популярне талант-шоу “Голос України” отримав свій довгоочікуваний приз. Хлопцю вручили ключі від двокімнатної квартири у Київі.


“Я не можу вам передати своїх емоцій. Здійснилася мрія усього мого життя. Я так мріяв про квартиру у столиці”, – емоційно розповів співак.

Роман розповів як він вирішив минулоріч піти на кастинги. Хлопець каже, спершу його вомовляли батьки.

“Мама щотижня дзвонила, говорила, а може піди, спробуй ще раз свої сили. Я ж тривалий час відмовлявся. Адже в мене ЗНО, навчання. Я ж знав скільки часу відбирають навіть ті ж кастинги. Я вже не кажу, про подальшу участь.

Та якось подумав і вирішив, будь що буде. Пройду чи не пройду, а про себе в шоу таки нагадаю. А тут таке…

Я навіть не міг уявити, та що там мріяти не міг, що переможу”.

До слова, Роман унікальний учасник шоу, адже він вперше за всі сезони не лише в країні, а й у світі, вдруге переміг, до того ж з тим самим тренером.

Роман з особливим трепетом розповідає про свого тренера Тіну Кароль. Хлопець зізнається, що вона під час шоу буквально замінила йому маму.

До слова, хлопець розповів, чому насправді не було мами під час наступних зйомок шоу.

“Під час кастингів ви ступали під кінець, коли у тренерів залишалося по кілька вільних місць. Пам’ятаю, вже підходила моя черга. Я дуже хвилювався, повернувся до мами, а вона ридала. Я заспокоював, питаю чому плачете. Вона мені каже, нехай вже не повертаються до тебе, най тільки дадуть виступити. А коли після мого виконання, тренери повернулися, мама мало не збожеволіла від щастя.

Розумієтете, вона така людина, що все собі дуже близько бере до серця. Тож коли мене взяли в шоу, у неї виникли проблеми зі здоров’ям. Мама навіть лежала в лікарні. Тому я попросив, щоб у подальшому вони з татом на мене дививлися з екрану телевізора”.


Коли Роман зайшов у свою квартиру, котра, до слова, новісінька, у новубодові, щастю не було меж. Адже там сучасне планування, великі, просторі кімнати. Потішив у двір, де планують облаштувати гарну зону відпочинку.

 

Джерело: terebovlya.citуterebovlya.citу