Головна Новини Розкішна садиба посеред мальовничої природи: у селі на Тернопільщині розвинули “зелений туризм”...

Розкішна садиба посеред мальовничої природи: у селі на Тернопільщині розвинули “зелений туризм” (Фото)

Садиба зеленого туризму «Бестільне» знаходиться поблизу хутора Луги Жизномирські Бучацького району, Тернопільської області.
Приватна садиба «Бестільне» розташована в мальовничій місцевості, в долині річки Стрипи в 5 км від м.Бучач за течією. Віддаленість від людських помешкань дасть змогу повністю відпочити від галасливого міста, сповна насолодившись красою прадавнього лісу, лугів та річки Стрипа, ознайомитись з природою, історією та культурою Бучацького краю.
На обширній території садиби б є джерело кришталево чистої води, є природне озерце, де цвітуть водяні лілії, є мангал та облаштовані місця, де можна добре провести час, насолоджуючись смачним шашаликом та іншими стравами, які запропонує або ж допоможе приготувати господар. Ближче до річки також є столик для відпочинку. Господар садиби організує походи до руїн церкви, що в урочищі «Монастирок» та Русилівських водоспадів.
Також для туристів та гостей тут чудова природа Дністровського каньйону, рибалка, збирання грибів, велопрогулянки. В зимовий період – катання на лижах та санях.
Відстань до витягів: м. Бучач – 6 км, с. Жизномир – 3 км.
При потребі господар зустріне та доставить автомобілем. Контактний телефон – 0978798971 (Ярослав) або в фейсбуці – http://facebook.com/bestyaros

Сільський “зелений” туризм в Бестільному– це повноцінний відпочинок у приватній садибі гостинного господаря, під час якого Ви матимете змогу пізнавати природу, культуру та історію краю, займатися активним відпочинком. Відпочинок в Бестільному дає змогу забути суєту великих міст, та щоденні клопоти і насолоджуватися краєвидами в екологічно чистій місцевості.