Головна Новини Розвантаження доріг: біля тернопільського ринку заборонять паркувати автомобілі (Відео)

Розвантаження доріг: біля тернопільського ринку заборонять паркувати автомобілі (Відео)

Припаркувати автівку біля тернопільського ринку – завдання не з простих. Із самого ранку на так званій “стометрівці” уже безліч машин.

Щодня з такою проблемою має справу, до прикладу, пан Іван, який працює неподалік. Заїхати під приміщення своєї роботи, каже, не можливо навіть о 8 ранку, тому на паркування витрачає майже пів години, повідомляє Т1

Часто приїжджає на ринок і пан Рустам, з яким також поспілкувалася наша знімальна група. Чоловік зауважує, що найлегше тут припаркувати машину в понеділок і практично не можливо це зробити на вихідних. Тому, каже, готовий платити скільки буде потрібно, лише б неподалік облаштували стоянку, щоб вирішити цю проблему.

Невдовзі паркувати машини тут заборонять. У проектній організації кажуть, отримали від міського управління ЖКГ спеціальне доручення, яке передбачає розвантаження вулиць Тернополя. Однією із таких є вулиця Шептицького. Тому, щоб покращити рух транспорту та убезпечити пішоходів паркувати автомобілі на проїжджій частині заборонять.

Заступник директора проектної організації ТОВ “НТ ДОРБУДПРОЕКТ” Юрій Терешко розповів, що  хочуть магістральну вулицю запустити повноцінно, щоб вона працювала. Але для цього треба забрати всі паркомісця з проїзної частини.

Для цього створять спеціальну тимчасову стоянку для відвідувачів ринку. Поки що де саме вона буде розташована невідомо, але як тільки для цього виділять територію її облаштують та затвердять в управлінні патрульної поліції.