Головна Новини Розбили вікно вхідних дверей: у Тернополі двоє молодиків пограбували магазин

Розбили вікно вхідних дверей: у Тернополі двоє молодиків пограбували магазин

До співробітників Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від продавчині одного із продуктових магазинів, що на масиві «Східний», про те, що невідома особа вночі обікрала торговий заклад.

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що крамниця не була обладнана сигналізацією. Злодій потрапив до середини, пошкодивши металеві ролети та розбивши вікно вхідних дверей. З магазину викрали гроші у сумі 3 000 гривень та товару майже на 1 000 гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки причетні двоє мешканців Тернополя, віком 19 та 25 років. Молодший з них раніше потрапляв в у поле зору правоохоронців – зараз у суді слухається справа, де він проходить підозрюваним у вчиненні шахрайських дій.

За фактом крадіжки з магазину розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.

Оперативники також продовжують перевіряти фігурантів на причетність до вчинення інших злочинів на території обласного центру.