Головна Новини Рейтинг 3 найкращих інтернет-магазинів зоотоварів у 2022 році в Україні

Рейтинг 3 найкращих інтернет-магазинів зоотоварів у 2022 році в Україні

снує безліч відмінних інтернет-магазинів для свійських тварин, але знайти найкращий з них може бути непросто. Є кілька критеріїв, на які слід звернути увагу при визначенні рейтингу найкращого у виборі інтернет-магазину для тварин:

  • широкий вибір товарів;
  • конкурентні ціни;
  • гарне обслуговування клієнтів.

«Petslike»

Одним із найкращих інтернет-магазинів для тварин у 2022 році є «Petslike» https://petslike.net/. Зоомагазин пропонує широкий вибір сертифікованих товарів від понад 70 українських та зарубіжних брендів для собак та котів з урахуванням віку, розміру, ваги, породи. У каталозі є сухі та вологі корми, вітаміни та мінерали, посуд для їжі, пелюшки, шампуні, засіб від кліщів, глистів, бліх, туалети.

Для зручності покупців продукція класифікована за розділами – для котів та собак, виділена за категоріями. Зоомагазин «Петслайк» гарантує доступні ціни, вигідні акції, бонуси, пропозиції щодо безкоштовного доставлення товару на покупку в сумі більше 500 грн по Україні, дисконтну програму для клієнтів зі зниження вартості покупок. Служба підтримки клієнтів завжди рада надати кваліфіковану консультацію, допомогти вам з будь-якими питаннями та проблемами.

«Zooparadise»

Великий інтернет-магазин «Zooparadise» товарів для тварин в Україні успішно працює не один рік, відрізняється доступними цінами, різноманітним асортиментом товару для тварин: корми, іграшки, аксесуари, а також одяг, інша продукція. Зручний класифікатор швидко розподіляє товар за підібраним вами критерієм тварини: класом, вагою, породою, брендом, класом корму, його властивостями. Доставлення здійснюється в короткі терміни перевізником «Нова пошта». Багато позитивних відгуків клієнтів про зоопродукцію, сервіс, послуги.

«My Zoo»

Інтернет-магазин «My Zoo» зоотоварів багато років займається реалізацією різноманітного якісного товару для здоров’я, росту, краси тварин від відомих виробників. Рейтингові високі місця зоомагазин забезпечує завдяки різноманітному асортименту товарів та привабливим акційним пропозиціям. Продукція класифікується за видами тварин (кішки, собаки, птахи, гризуни, риби). Зоомагазин здійснює доставлення продукції для домашніх тварин у будь-який куточок України, а при купівлі товару на 999 грн замовлення оплачує компанія. На всі товари каталогу надається гарантія якості, а при проблемній покупці магазин може обміняти або повернути товар. Завдяки позитивним відгукам клієнтів, інтернет-магазин «My Zoo» не залишає високі рейтингові позиції в Україні.

Представлені на українському ринку продукції для тварин багато зоомагазинів намагаються тримати свою репутацію і реалізують лише якісну продукцію, враховуючи інтереси домашніх вихованців та їх господарів.