Головна Новини Резиденція св. Миколая у вигляді геокупола та інші цікавинки: як Тернопіль готується...

Резиденція св. Миколая у вигляді геокупола та інші цікавинки: як Тернопіль готується до свят

Перші приготування. На головній площі Тернополя уже розпочали спорудження Файного Зимового Містечка. Ятки з їжею та напоями, ковзанка, атракціони, гірка з тюбами і сцена. Встановлять також будиночок Миколая. Офіційне відкриття новорічних атракцій відбудеться 6 грудня, повідомляє Т1 Новини.

Центральну площу Тернополя готують до новорічних свят. Працівники вже почали звозити усі необхідні матеріали для спорудження будиночків Файного Зимового містечка. Роботи багато, тому розпочали зараз, щоб встигнути до 6 грудня реалізувати усе задумане.

“На монтаж ми маємо приблизно 2,5 тижні. В нас заплановано відкриття на 6 грудня. Легші конструкції будуть монтуватися вже в останній тиждень. А ті конструкції, які важчі в монтажі (це будиночки, гірки) – ми будемо робити вже, а в останній тиждень воно буде тільки декоруватися оформлятися, підсвітлюватися”, – каже директор КП “Туристично-інформаційного центру міста Тернополя” Тарас Ковальчук.

Не обійдеться цього року і без новинок. Серед них Резиденція святого Миколая, споруджена в вигляді геокупола. Вона буде діяти постійно і за час святкувань тут проводитимуть різноманітні майстеркласи для дітей і їх батьків. А уже 18 грудня у цій резиденції відбудеться передсвятковий вечір казок. Цього року на площі буде найбільший в Україні атракціон “Пересувний корабель” довжиною 22 метри. Також гірка з тюбами, яка минулоріч розташовувалась біля озера тепер буде біля фонтану Кульбаба.

Діяти Файне Зимове містечко 2020 буде з 6 грудня до 26 січня.

Оля Боднар, Тарас Троян, Павло Верхолюк, Т1 Новини.