Головна Новини “Рахунки за опалення прийшли, а тепла так і немає”, – обурені тернополяни

“Рахунки за опалення прийшли, а тепла так і немає”, – обурені тернополяни

без тепла

У Тернополі майже місяць як розпочався опалювальний сезон. Та, як з’ясувалося, тепло не всюди. А ось рахунки за тепло надіслали вчасно і за кожною адресою. Деякі тернополяни обурені, чому вони повинні платити за тепло, котре у їхні домівки так і не поступило, батареї досі холодні. Люди написали кілька скарг на сайт міської ради, бо ЖЕКи ніяк не реагують.

“Доброго дня! В квартирі за адресою Острозького 7/27 батареї холодні. Опалення не поступає взагалі. Від початку запуску опалення в Тернополі звертаюся в ЖЕК, але результату немає. Один раз прийшли і спустили повітря, це не допомогло. Далі на всі звернення представник ЖЕКу говорила що хтось прийде, але цього не сталося. Звернувся в Тепломіськкомуненерго, щоб прийшов спеціаліст і склав акт про те, що опалення не поступає, тиждень обіцяли що прийдуть, а на п\’ятий день сказали що спеціаліст був і йому сказали що проблем немає, але по факту нікого не було! Прийшов рахунок за опалення якого не було. Чому я повинен його оплачувати, адже Тепломіськкомуненерго і ЖЕК не може робити свою роботу. Обігріваю квартиру електроприладими і оплачувати доведеться також за електроенергію. Прошу прийняти міри до даних організацій! Чекаю на відповідь! Дякую!”, – написав тернополянин Микола.

“Поясніть процедуру – куди і яку я маю написати заяву чи скаргу, аби з мене НЕ знімали оплату за послугу, яку я НЕ отримала. Опалювальний сезон у місті вже триває майже місяць, але одна із батарей у моєму помешканні – досі абсолютно холодна. Проблеми опалення у буд. на вул. Зеленій, 30 в обслуговуючому підприємстві вирішувати не вміють і навіть не збираються! Після численних дзвінків із повідомленням про відсутність опалення у ванних кімнатах п\’яти квартир (один стояк) – жодної реакції. Причому така ж картина – повторюється із року в рік. Коли опалення коштувало копійки – це не мало великого значення. Але тепер йдеться про значну суму. Чому я маю ці гроші дарувати? ” – поскаржилась Любов Іванівна.

А у ваших домівках тепло?