Головна Новини Разом дружили, разом служили, разом і загинули…. Чортків прощався з Назаром Кирилюком...

Разом дружили, разом служили, разом і загинули…. Чортків прощався з Назаром Кирилюком та Віталієм Микуляком

Назар Кирилюк та Віталій Микуляк загинули 12 вересня на Миколаївщині. Хлопці разом пішли на війну та служили в 24 механізованій бригаді імені короля Данила, 12 вересня обірвало їхні молоді життя назавжди, коли жвоє друзів порапили під авіаційний удар.

Зовсім молоді, юні, сповнені сил, енергії та невичерпної любові до України і ближніх. Такими навічно залишаться у пам’яті 27-річний Кирилюк Назар і на рік молодший Микуляк Віталій. Обидва – уродженці села Біла Чортківської громади, нерозлучні друзі ледь не із пелюшок і разом одними із перших стали на захист рідної країни.

Не могли юні, гарячі українські серця змиритися із ницістю та несправедливістю, яку несуть за собою рашисти, тому і пожертвували своєю молодістю заради світлого майбутнього Батьківщини.

Сьогодні все село та чимало чортків’ян прощалися із Героями, що загинули внаслідок ворожого авіаудару, 12 вересня поблизу Миколаївської області.

Поховали двох друзів у рідному селі Біла. Тепер над їх могилами вічно майорітиме синьо-жовте знамено, як символ незламності та відданості Україні.

Вічна пам’ять та Царство Небесне сміливим Героям…

Пам’ятаймо, якою ціною Україна сьогодні виборює Незалежність!