Головна Новини “Пішла з життя людина прекрасної душі”: помер заввідділу станції юних техніків Олег...

“Пішла з життя людина прекрасної душі”: помер заввідділу станції юних техніків Олег Кривокульський

Колектив Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді з глибоким сумом сповіщає про передчасну смерть завідувача відділу Кривокульського Олега Стаховича.

На 59-му році перестало битися серце шанованого та поважного чоловіка, який за час своєї трудової діяльності зробив чимало для розвитку та процвітання позашкілля Тернопільщини.

Олег Стахович прожив чесне і гідне життя. З раннього дитинства прагнув стати вчителем, що з успіхом здійснив в 1990 році. Свій трудовий шлях почав на обласній станції юних техніків керівником гуртка. Працював методистом, пізніше завідувачем відділу. До самої смерті, 42 роки він працював на одному місці. Він навчив кілька поколінь допитливих вихованців, які подружилися з технікою, інформатикою, продовжили вивчення науки і техніки, зайняли вагоме місце в житті.

Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Він жив, радів світу, людям, що оточували його. У скорботі низько схиляємо голови, молимося за упокій душі покійного. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна і світла пам’ять йому.

Колектив Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді висловлює глибоке співчуття рідним і близьким Олега Стаховича. Щиро поділяємо Ваше горе і передаємо слова співчуття і підтримки Вам і Вашим рідним. Неможливо словами загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини, повідомив Йосиф Кохан.

Підтримуємо Вас у годину скорботи. Вічна пам’ять!