Головна Новини Піцайоло Віталій Колошиць підчепив у Львові новий вірус

Піцайоло Віталій Колошиць підчепив у Львові новий вірус

Варто нагадати: віднедавна Віталій є шефом-піцайоло у львівській піцерії 17.08pizza. І там ним все більш вдало опановують нові ідеї та народжуються нові витвори мистецтва.

“Я, напевно, підчепив новий вірус під назвою хліб, – написав він в одному зі своїх постів у Facebook (більшість записів там доступно лише для друзів). – Невеличкі експерименти можна вважати вдалими. Відтепер я ще й пекар. Сподіваюсь, гостям сподобається хлібчик власного виробництва”.

“А ось – перший раз в житті спробував зробити чіабату! Упевнений: більш-менш непогано вийшло. Фарт, що є люди, які стимулюють до цього, і місце, де є можливість втілювати свої мрії”.

Ще один пост Віталія – то не просто одкровення, а майже науковий трактат гастрономічної тематики:

“Чи достатньо в наш час готувати просто смачну їжу? Ні! Зараз настає час готувати їжу, яка заводить гостя тільки при першому погляді на страву! Зараз потрібно готувати та презентувати витвори мистецтва на тарілках! Сучасний український гість ресторану стає дедалі критичнішим до страв, смаків та подач страв!”.

Погляньмо, скільки правди про нас, нинішніх, є в словах піцайоло:

“Страва має викликати дике бажання сфотографувати її, щоб похизуватись перед друзями. Так от, ми почали споживати страву три рази. Перший раз гість її їсть очима, тобто поглядом. Другий раз – смартфоном для соцмереж. А третій раз ми відчуваємо її смаковими рецепторами, які розбирають всі тони смаку. Піца. Для більшості людей це звичайний фаст-фуд. Просто шматок тіста з начинкою «все, що було в холодильнику». Але тільки не для мене! Створюючи нові рецепти тіста, доводячи смак, поєднання інгредієнтів та неймовірний декор, я стараюсь створити шедеври, які почнуть змінювати ваші уявлення про піцу. З якими інгредієнтами піца була найсмачнішою у вашому житті?”

А буквально вчора – новий пост:

– Заворожує мене це фото. Дивлюсь і не вірю, що це все плід моєї фантазії та важких довгих років праці!

Заворожує воно (і це точно!) не тільки його, а сотні й тисячі закоханих у піцу!

1

Фото і відео зі сторінки Віталія Колошиця у Facebook

chortkiv.city