Головна Новини Після п’яти місяців бойового чергування до Тернополя повернулася оперативна група співробітників СБУ

Після п’яти місяців бойового чергування до Тернополя повернулася оперативна група співробітників СБУ

Після понад п’яти місяців бойового чергування на Донбасі в Тернопіль повернулася зведена оперативна група співробітників спецслужби. Вони протидіяли зазіханням ворога на територіальну цілісність, конституційний лад і державний суверенітет України на територіях, що безпосередньо межують із окремими районами Луганської і Донецької областей, тимчасово контрольовані бойовиками.

“Традиційно у стінах Управління оперативників зустріли члени сімей, друзі та колеги. З нагоди повернення бійців у каплиці Святого Юрія Переможця відбувся молебень. Архієреї Православної церкви України Нестор та Тихон молитвою вшанували пам’ять усіх Героїв, котрі віддали своє життя, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність та незалежність України. Також священники благословили військовослужбовців СБУ на благі звершення і добрі діла в їх повсякденному служінні українському народу” – повідомив Петро Королюк.

Прийнявши доповідь про повернення бійців додому, начальник Управління полковник Юрій Борейчук подякував правоохоронцям за успішне виконання поставлених перед ними завдань, відзначивши позитивні результати оперативної та контррозвідувальної діяльності зведеного підрозділу тернополян.