Головна Новини Після лютих морозів, тернополям радять готуватися до сильних хуртовин

Після лютих морозів, тернополям радять готуватися до сильних хуртовин

“Давно не було такого морозу”, – цих слів сьогодні вранці не говорив хіба що ледачий тернополянин, котрий не хотів і носа показати на двір. А там і справді мороз не те, що пощіпує за щічки,  а нахабно тисне так, що хочеться з головою зануритися у шарф. Термометр божеволіє від позначки -14. І, як стверджує синоптик Наталка Діденко, погода на цьому  не зупиниться.  Вона вперто продовжує показувати свій норовливий характер.  Тож тернополяни, тримайтеся!

Отже, понеділок-вівторок  надворі пануватиме лютий мороз. Вночі температура повітря сягне позначки -15-23, а то й цілих -25 градусів. На Заході подекуди падатиме сніг.

А ось завтра, 27 лютого, за словами пані Діденко, не солодко буде усім українцям. До нас завітає циклон знову з південного заходу Європи, з Італії, Греції. І саме цей непроханий гість принесе не надто весняні подарунки. Жителям Тернопільщини, та й усім решта українцям, варто готуватися до сильних хуртовин, заметілей, значних поривів вітру. І не забуваймо, що до усіх цих явищ додасться ще й сильний мороз.

Тож тиждень, за словами синоптика, буде дуже непростим, екстремальним, і зовсім не весняним.

І хоча вже за кілька днів на календарі буде перший день весни, надворі на всю силу пануватиме зима.

Джерело: Галас