Головна Новини Пірнув у цілющу “безодню”, вийшов і помер на очах у матері: трагедія...

Пірнув у цілющу “безодню”, вийшов і помер на очах у матері: трагедія на Тернопільщині

Мати із 26-річним сином приїхали на Тернопільщину аж із Житомирщини. Хлопець хворів, вочевидь, у матері залишалася одна надія на чудо. Тож вони винаймали кімнату у Почаєві, молились у Лаврі. Та щодня їздили на цілюще джерело, що неподалік Старого Таража.

Жителі села кажуть, що в тому озерці вода, направду, має цілющі властивості. Мовляв, вже не одному допомогла зцілитися. Однак, водночас побоюються того місця. Адже його облюбували якісь сектанти. Вночі невідомі люди щось палять на березі, проводять якісь ритуали. Цьогоріч священник навіть відмовився освячувати воду в тому озерці, повідомляють Надзвичайні новини.

Не зважала на це сім’я з Житомирщини. Хлопчина, як розповідають свідки, попри мороз, хворобу, занурився у воду. Вийшов, пробіг трішки і впав замертво на очах у матері. Медики, що приїхали на виклик, розповідають, що всю дорогу до лікарні намагалися допомогти хлопцеві, проводили реанімацію, та дарма. В медзакладі лише констатували його смерть.

До слова. в селі цю водойму називають безоднею. Місцеві жителі розповідають, що вона дуже глибока, ніхто не відає на скільки. Мовляв, у радянські часи, коли там втопився трактор, то ніхто не міг його знайти.

Наразі тіло хлопця забрали на судмедекспертизу. Після цього передадуть матері, щоб вона могла похоронити його.