Головна Новини Пружинка від дивана, склянка, чужа огорожа стали причинами травм чоловіків у Тернополі

Пружинка від дивана, склянка, чужа огорожа стали причинами травм чоловіків у Тернополі

чоловік

Вчорашній день, 12 січня, став “багатим” на різноманітні травми. У Тернополі “швидка” виїжджала до 131 пацієнта, 59 з них довелось госпіталізувати. Найбільше, як свідчить статистика, травмуються таки чоловіки.

До прикладу, 12 січня о 3.01 бригада швидкої виїжджала на вул. 15 Квітня, до 58-річного пацієнта. Чоловік скаржився на біль й кровотечу в ділянці стегна. Виявляється, пацієнт випадково порізався об пружину власного дивана. Із різаною раною бокової поверхні правого стегна потерпілого, після наданої медичної допомоги, доставлено у травмопункт.

О 16.19 бригада швидкої виїжджала на вул. Вербицького, до 38-річного пацієнта. За словами травмованого, він упав на розбиту склянку у власній квартирі…Вживання алкогольних напоїв не заперечував. Із рваною раною верхньої третини правого передпліччя пацієнта, після зупинення кровотечі й надання медичної допомоги, доставлено у травмопункт.

О 15.30 бригада швидкої виїжджала на вул. Протасевича, до 57-річного пацієнта. За словами перехожих, чоловік спіткнувся на вулиці, упав на огорожу біля будинку й травмував око. Із проникаючою травмою лівого ока, після зупинення кровотечі й надання меддопомоги,  пацієнтадоставлено в очний травмопункт.