Головна Новини Просила маму її не шукати: нові подробиці у справі щодо зникнення 16-річної...

Просила маму її не шукати: нові подробиці у справі щодо зникнення 16-річної Аліни Кухарської

Як повідомлялось раніше, поліція оголосила в розшук 16-річну дівчину, яка зникла під час святкування Дня Незалежності у Тернополі.

Неповнолітня Аліна Кухарська проживає в селі Вертелка Тернопільського району разом з мамою. На 24 серпня дівчина відпросилася з дому, аби поїхати в Тернопіль на святкування Дня Незалежності з друзями, але додому так і не повернулася, повідомляє ZAXID.NET

Мати дівчини звернулася із заявою до правоохоронців. Жінка сказала, що весь час намагається додзвонитися до дівчини, але та не піднімає слухавку. «Працівники Тернопільського районного управління поліції розшукують Кухарську Аліну Андріївну, 2005 року народження, жительку села Вертелка Тернопільського району. Дівчина 24 серпня поїхала в Тернопіль та не повернулася, на зв’язок з рідними не виходить», – йдеться в повідомленні поліції Тернопільщини.

Правоохоронці зазначили, що станом на четвер, 26 серпня Аліну Кухарську досі не знайшли. Хоча відомо, що вона сама телефонувала матері і попросила, щоб її перестали шукати.

Поліція і мати досі сподіваються повернути 16-річну дівчину додому. Тому просять усіх, хто бачив Аліну відгукнутися. В день, коли дівчина пропала, вона була одягнута в білу сорочку, сірі джинси та білі кросівки.

https://youtube.com/watch?v=cgjYkrEkO04