Головна Новини «Провокації мають місце»: новопризначений прокурор Тернопільської області розповів про плітки навколо себе

«Провокації мають місце»: новопризначений прокурор Тернопільської області розповів про плітки навколо себе

Прокурор Тернопільської області 30-річний Микола Петришин, якого призначили вчора, розповів про те, що навколо його персони часто багато пліток і провокацій.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

«ЗМІ часто поширюють неправдиву інформацію про мене і про членів моєї родини. Вказані факти не мають нічого спільного з реальністю, лише надають мені сили та впевненості, що я все роблю правильно», – сказав Микола Петришин.

Новопризначений прокурор Тернопільської області назвав провокацією інформацію щодо статків його та його родичів, Тернополяни

«Також бачив статті стосовно моїх родичів та їх майна. Там мене звинувачують в начебто набутті цього майна незаконно. Достатньо незначних арифметичних прорахунків, щоб зрозуміти, що я до вказаного майна не маю будь-якого відношення. Воно було набуте задовго до мого одруження і задовго до мого працевлаштування в органи прокуратури», – додав прокурор.

Прокурор одразу ж прокоментував вчорашню ситуацію із тим, що наче б то він вчора гучно святкував призначення на нову посаду.

«Щодо вчорашніх святкувань зазначу, що такий сигнал дійсно мав місце і був перевірений підрозділами Генінспекції офісу Генерального прокурора. За результатами такої перевірки було встановлено відсутність будь-яких фактичних даних, які б вказували на розпивання алкогольних напоїв, вживання інших напоїв, будь-яких святкувань і взагалі перебування сторонніх осіб в робочий та позаробочий час в моєму особистому кабінеті. Такий акт складено і підписано усіма учасиками і проводився він за участі в тому числі, заступника генерального прокурора з відео та аудіо фіксацією. Шанонвні, я орієнтую всіх – провокації не пройдуть. Прокуратура працює і буде працювати», – зазначив Петришин.

На запитання кому це потрібно прокурор відповів: «Це окремі особи, які чомусь вирішили розцінювати мене не по справах, а по плітках. Подальша наша співпраця розставить всі крапки над «і». Хто є хто ми також зрозуміємо».