Головна Новини «Приєднання “Мрія Агрохолдинг” до Американської торговельної палати відкриває нові перспективи», – Саймон...

«Приєднання “Мрія Агрохолдинг” до Американської торговельної палати відкриває нові перспективи», – Саймон Чернявський

Агрохолдинг «Мрія» став членом однієї з найактивніших та найвпливовіших громадських організацій – Американської торговельної палати в Україні. Організація прагне буде позитивним чинником змін у бізнес-середовищі в інтересах України. Для досягнення цієї мети Палата працює над забезпеченням членів організації повним переліком різноманітних переваг для розвитку бізнесу, зокрема йдеться про можливість долучатися до кращих світових практик і встановлювати бізнес-зв’язки більше ніж зі 100 країнами, де є представництва AmCham.

«Те, що Агрохолдинг “Мрія” повторно, через 3 роки після дефолту, зміг відновити членство в Американській торговельній палаті свідчить про неабияку довіру до компанії і правильну стратегію, обрану новими власниками та менеджментом. Впевнений, що співробітництво в рамках організації відкриє нові перспективи для розвитку компанії та наших співробітників», – коментує генеральний директор «Мрія Агрохолдинг» Саймон Чернявський.

Сьогодні Американська торговельна палата в Україні об’єднує понад 600 компаній з понад 50 країн світу. Члени Палати – найбільші інвестори та міжнародні компанії, які працюють в Україні, – роблять значний внесок у формування бюджету та допомагають українському бізнесу реалізувати власний потенціал.

Більше про Американську торговельну палату в Україні: http://www.chamber.ua/uk/About/Chamber

Більше про Агрохолдинг «Мрія»: www.mriya.ua

*У період до дефолту та зміни власників Агрохолдинг «Мрія» був членом Американської торговельної палати протягом 2011-2014рр.