Головна Новини Притула розповів як на “Вар’ятів” напали неформали

Притула розповів як на “Вар’ятів” напали неформали

Наш земляк Сергій Притула як завжди потішив користувачів ФБ новим цікавим дописом. Цього разу Притула розповів про перший концерт “Вар’ятів” у Києві, який відбувся три роки тому. А також про бійку, яка трапилася в ніч напередодні концерту.

“Рівно три роки тому в цей день, я зі своїми соколиками-вар’ятами дав перший великий концерт у Києві.
Ми страшенно нервували цілий тиждень до виступу. Але так сталося, що в ніч з 17 на 18 травня 2015-го мої хлопці всупили в нерівний бій з якимись неформалами, які зачувши звуки гітари, завітали на подвір’я будинку, який я орендував для колективу на Осокорках. Спочатку все було ок, а потім вони вирішили недолуго пожартувати про неідеальність конституції тіла нашого Жожки. Ми, до речі, вважаємо, що Жоха виглядає, як античний Бог!
Їх було більше, мої були тяжчі 🙂). Тильний працював, як бойовий носоріг, Вальон прийняв основний удар на себе, Жогло всіх розбороняв, а Владзьо вирвав милиці у нашого гітариста, який був після операції, і косив противника пачками.
В результаті, носії дредів ганебно втекли, залишивши на подвір’ї трофеї. Наші втрати – зламана милиця гітариста. Якимось дивом у всіх були цілі лиця тож, наступного дня, після такого адреналінового струсу, мої хлопці відпрацювали аншлаговий концерт на 12 по 10-бальній системі!
Ми досі тримаємо у пам’яті той концерт. Але з тих пір трохи порозумнішали і приводимо себе в тонус не оказіями, а гастролями.
“, – написав Притула.