Головна Новини Притула розповів про несподіваний сюрприз з нагоди 8-річчя “Вар’яти шоу” (Фото)

Притула розповів про несподіваний сюрприз з нагоди 8-річчя “Вар’яти шоу” (Фото)

Сергій Притула разом із учасниками “Вар’яти шоу” влаштував по країні гастрольний тур з нагоди дня народження (8-річчя) “Вар’ятів”. Вони збирали повні зали у великих та малих містах країни.

Останній із концертів був у Льовові.

“Сьогодні хлопці з Млинова, Збаража, Гниличок зібрали повний зал людей у львівській Опері, які прийшли розділити наше свято!
8 років наполегливої праці на малих і великих сценах. Шлях від прокурених маленьких клубів і генделиків, до аншлагів у Жовтневому та Опері. Гастролі від Жовкви, Млинова, Березне, Полонне і до Нью-Йорка, Торонто, Праги і Лондона. Від 2-3 концертів на місяць, до понад сотні концертів щороку!” – написав Притула на сторінці у ФБ.

Опісля насиченого гастрольного графіку Притула і компанія вирушили на відпочинок, такий собі тім-білдінг у Карпати, де на них очікував несподіваний але дуже приємний сюприз-подарунок.

“Я в принципі не люблю сюрпризів. Але коли вивозиш колектив у Карпати на тім-білдінг з нагоди 8-річчя “Вар’яти-шоу”, а тебе чекає така крафтова 8-ка;))), то стає приємно, що в нас є колєґи у Першій Приватній Броварні, які пам’ятають про наше свято! Чуваки! Ви нас дуже потішили!!!
Коротше кажучи, сьогодні у Волосянці незапланований фестиваль крафтового пива;)))!!!
З Днем Народження нас!!!!
І смачного Вам;))))!!!”