Головна Новини Притула з тернопільським нардепом допомагають для АТО

Притула з тернопільським нардепом допомагають для АТО

f.n.m.2015r.005Запаси із вашого підвалу можуть підтримати дух і силу українських бійців. Тернопільські підприємці разом з волонтерами дбають, щоб українські воїни не були голодними, для цього готують їм продукути для сухих борщів. Відтак бійці не сидітимуть на одних лише сухпайках та частково відчують смак дому і на лінії фронту. Доставити пакети в зону АТО компанія «Протекшн-Груп» доручила телеведучому і волонтеру Сергієві Притулі. Він, у свою чергу, закликав усіх, хто може, приносити продукти для такого борщу, йдеться в сюжеті телеканалу ІНТБ

– То не треба там дуже бути фермером, бо в кожного вдома є якийсь мішок картоплі, якась капустина там, трохи цибулі, трохи буряка. Тому, в принципі, звернення до всіх тернополян, тих, хто в області живе: в Тернополі, ось вул. Піскова, 3, приїжджаєте, тут кого не спитайся – всі знають, куди можна занести продукти, тому будь ласка, все, що потрібно для борщу. Я не дуже вмію куховарити, але я знаю, що туди входить буряк, туди входить капуста, картопля, цибулька, що ще може захочете, може який базилік – так само несіть. Хлопці тут мають дуже файну сушку, яка не простоює, але в принципі, об’єми виробництва ось цього добра можуть бути ще більшими, – підкреслює Сергій Притула.

Тим, що помістилося в авто, припускає Притула, можна нагодувати два батальйони. Завдяки допомозі небайдужих українська армія зможе подолати найлютішого ворога, вважає народний депутат фракції “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА” Тарас Юрик. І закликає приєднуватися до волонтерства.

Шлях, який проводять українські волонтери, це шлях до того, щоб по швидше вирішилась ця проблема. Ми розуміємо, що підтримка нашій армії потрібна. І я дуже тішусь від того, що ніхто не стоїть осторонь, всі стараються максимально допомогти. Тому ще раз хочу закликати якомога ширші кола, і бізнесові в т.ч., щоб вони також активно відгукувались, ініціювали, можливо, якісь інші можливості підтримки української армії, – звертається нардеп.

Колектив «Протекшн-Груп» просить приносити овочі, зокрема капусту, на вулицю Піскову, 3, що на Східному масиві.