Головна Новини Працівники міської ради перерахували кошти на допомогу потребуючим тернополянам

Працівники міської ради перерахували кошти на допомогу потребуючим тернополянам

Працівники Тернопільської міської ради вчергове долучилися до соціальної допомоги потребуючим тернополянам, які опинилися у скрутному становищі через пандемію COVID-19.

Зокрема, працівники органу місцевого самоврядування перерахують кошти у розмірі одноденної заробітної плати за квітень та дводенної за травень на благодійний рахунок Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення.

Ці кошти будуть спрямовані на соціальну допомогу одиноким громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та іншим мешканцям Тернопільської громади, які опинилися в складних життєвих обставинах у зв’язку з епідемією.

Дякуємо також суб`єктам благодійної діяльності, представникам громадських організацій, супермаркетів, закладів торгівлі і громадського харчування, волонтерам, працівникам Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення та міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, а також усім фізичним і юридичним особам, які не залишаються осторонь та долучаються до допомоги у боротьбі з епідемією коронавірусної інфекції.

Фінансово долучитися до ініціативи можна за реквізитами :

o    Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг)

o    UA658201720314281004301089169 Держказнайчейська служба Украъни, м.Київ

o    Код: 39483390

o    Призначення: благодійні внески