Головна Новини Працівникам ТП “Промінь”ДП «Укроборонпрому» погасили заборгованість по зарплаті

Працівникам ТП “Промінь”ДП «Укроборонпрому» погасили заборгованість по зарплаті

Зарплата в конвертіУпродовж 2014 року в інтересах 65 працівників Тернопільського державного науково – технічного підприємства «Промінь» (підприємство ОПК, підпорядковується ДП «Укроборонпром») заявлено 137 заяв про видачу судових наказів з вимогою погашення нарахованої, але невиплаченої заробітної плати, повідомили в Прес-службі військової прокуратури Західного регіону України

Проблеми погашення заборгованості неодноразово розглядалась на оперативних та службових нарадах у військового прокурора гарнізону, були предметом обговорення на міжвідомчій нараді за участю, зокрема  керівників підприємств та органів державної виконавчої служби Тернопільщини. На актуальності цього питання наголошував і т.в.о. військовий прокурор Західного регіону України полковник юстиції Є.Парамонов під час нещодавньої оперативної наради у лютому 2015 року.                             

Як повідомив військовий прокурор Тернопільського гарнізону Руслан Куляш, у березні 2015 року вжитими прокуратурою заходами вдалось досягнути погашення заборгованості із заробітної плати перед 65 працівниками ТДПНТ «Промінь» за квітень – липень 2014 року на суму 509 тис. грн. Виконання зведеного виконавчого провадження по решті заборгованості на суму – 340 тис. грн. триває.