Головна Новини Правоохоронці у Тернополі затримали нетверезу вагітну жінку з чотирма дітьми

Правоохоронці у Тернополі затримали нетверезу вагітну жінку з чотирма дітьми

Нетверезу вагітну жінку патрульні оштрафували через недогляд за дітьми на вулиці Живова 19 червня, близько 21-ї години. З їх слів, вагітна жінка напідпитку разом з чотирма дітьми перебуває на зупинці громадського транспорту.

Прибувши на виклик, патрульні встановили особу матері – 29-річна мешканка Збаразького району. Вона вже притягалася до адміністративної відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

  До дитячого будинку на вулиці Стрімкій інспектори відвезли 8-річну дівчинку, 6 та 4-річних хлопчиків. Наймолодшу дитину, який виповнився лише рік, шпиталізували до обласної дитячої лікарні.

Що цікаво, це ймовірно, та сама жінка, слізна історія про яку прокотилася нещодавно усіма тернопільськими сайтами. Її разом із чотирма дітьми та чоловіком начебто вигнав господар з орендованої квартири.

— У мене четверо дітей: 8-річна Христинка, 5-річний Назар, 4-річний Захар і Русланчик, якому нещодавно минув рочок. Маю їх від попередніх чоловіків. Ще очікую п’яту дитину — від Сергія, — розповідає Олена Патрикєєва. — Двох попередніх чоловіків звати Василями. Кинула їх, бо один бив мене, другий не хотів працювати,  – розповідала тоді багатодітна мама.