Головна Новини Правоохоронці Тернопільщини розшукують мотоцикліста-втікача (Фото)

Правоохоронці Тернопільщини розшукують мотоцикліста-втікача (Фото)

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася в селі Свидова Чортківського району. В населеному пункті не розминулися LADA Kalina та мотоцикл Honda.
При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що мотоцикліст не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та врізався в легківку. Водій автомобіля їхав в попутному напрямку з двоколісним транспортним засобом та здійснював поворот ліворуч. Автівкою керував тридцятип’ятирічний мешканець села Антонів.
В результаті удару із відкритою черепно-мозковою травмою, струсом та скальпованою раною голови до реанімаційного відділення потрапила пасажир мотоцикліста. Стан двадцятирічної дівчини важкий. Кермувальник мотоциклу з місця події втік, залишивши свій транспорт. Проте його особу правоохоронці уже встановили. Це – житель смт.Товсте, 1993 року народження. Наразі поліцейські з’ясовують місце перебування втікача.
Дана подія внесена до ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Заступник начальника Чортківського відділу поліції Віктор Василик наголосив, що залишення злочинцем місця ДТП та ненадання допомоги потерпілому вважається обтяжуючою обставиною правопорушення.