Головна Новини Правоохоронці розшукали водія, який збив жінку на Збаражчині

Правоохоронці розшукали водія, який збив жінку на Збаражчині

Дві доби правоохоронці Збаразького відділення поліції розшукували водія, причетного до дорожньо-транспортної пригоди. Невідомий 25 листопада близько 22:00 в селі Чернихівці збив жінку і з місця аварії втік.
Потерпілу з тілесними ушкодженнями, а саме з закритими переломами сідничних кісток та лівої малогомілкової кістки, доправили до лікарні. Сорокаоднорічна жінка розповіла, що йшла узбіччям проїжджої частини, коли її збив легковий автомобіль світлого кольору. Дорога, де трапилося нещастя, освітлювалася погано, накрапав дощ.
За словами заступника начальника Збаразького відділення поліції Володимира Гарасиміва, на пошуки втікача вони підняли особовий склад. Правоохоронці впродовж двох днів здійснювали подворовий обхід, встановлювали очевидців аварії, опрацьовували відео з камер спостережень. І лише 28 листопада поліцейським вдалося встановити особу чоловіка, причетного до автопригоди.
Це – житель райцентру, 1996 року народження. Того дня підозрюваний перебував в селі Чернихівці на автомобілі марки ВАЗ-2106. Збаражчанин у скоєному зізнався. Він каже, що покинув місце пригоди, бо злякався.