Головна Новини Правий сектор Тернопільщини погрожує правоохоронцям?

Правий сектор Тернопільщини погрожує правоохоронцям?

image2 лютого в Тернополі під судом і прокуратурою відбувалась акція проти міліцейського свавілля, за закриття кримінальної справи по люстрації кременецької судді.

Акція завершилася після отримання гарантій з боку прокурора області Гулкевича, що наступного ранку в приміщенні обладміністрації відбудеться розмова у форматі ПРОКУРАТУРА – МІЛІЦІЯ – ВЛАДА – «ПРАВИЙ СЕКТОР», після якої мала бути озвучена постанова про закриття справи.

Ввечері з достовірних джерел у Тернопільській прокуратурі стало відомо, що “правоохоронні” структури міста готують, скориставшись досвідом НКВД, провокації під виглядом “Правого сектора” (найймовірнішим був підпал).

Ми повідомили громаду Тернополя, що тої ночі ПС не планує жодних акцій. Будь-які дії органів влади розцінювалися б як такі, що спрямовані на дискредитацію нашого та невиконання даних ними обіцянок.

3 лютого все ж відбулась розмова з прокурором Тернопільської області Гулкевичем. Зусилля патріотів дали результат. Розслідування справи було призупинено, клопотання прокуратури про взяття під варту Олега Селецького відкликано, по Ващенку ми отримали обіцянку переглянути попереднє рішення.

Ми визначили для прокуратури 10-денний термін (до 13 лютого) для того, щоб публічно заявити чи справу закривають, чи нам далі проводити заходи захисту наших побратимів. Вже наступного дня наші джерела з тернопільської прокуратури доповіли нам, що справа буде передана у Рівне, а вчора ця інформація підтвердилася.

Хочемо наголосити, що «Правий сектор» буде відстоювати законні права своїх представників чи інших простих громадян будь-якими методами.

Поновлення переслідувань патріотів на передодні річниці розстрілів Небесної Сотні вважаємо злочином, спрямованим на провокацію і розбурхування ситуації в тилу.
Попереджаємо що наслідки тиску на нашу структуру можуть бути плачевними для окремих елементів режиму.

Проти режиму внутрішньої окупації!
Разом переможемо!
Слава Україні!

Провід Військово-політичного руху «Правий сектор»

Нагадаємо, що в Тернопільських ЗМІ неодноразово публікувалася інформація про кримінальне минуле окремих членів правого сектора, яких зараз так захищають їхні молоді побратими, зокрема Олега Селецького, в якого в кримінальних колах називають “Силікон”, який мав ще ті кримінальні пригоди….