Головна Новини Посилення карантину: на Тернопільщині всі школи перейшли на дистанційне навчання

Посилення карантину: на Тернопільщині всі школи перейшли на дистанційне навчання

дистанційне

На Тернопільщині з понеділка, 29 березня, запровадили додаткові обмежувальні заходи у зв’язку з ситуацією щодо захворюваності на COVID-19.

Відсьогодні заклади загальної середньої освіти переходять на дистанційну форму навчання для учнів 5-11 класів. Натомість учні 1-4 класів навчатимуться у звичному режимі

«Станом на сьогодні заклади загальної середньої освіти області перейшли на дистанційне навчання. Учні 1-4 класів та дошкільних закладів навчаються у звичному режимі. Проте, Товстенська громада перейшла на дистанційне навчання, як у закладах середньої освіти, так і в закладах початкової освіти, у зв’язку з великою захворюваністю. Рішення щодо переходу на дистанційну форму навчання приймають місцеві комісії ТЕБ НС та педагогічні ради кожного навчального закладу», – начальниця управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ольга Хома.

Керівникам закладів позашкільної, професійної (професійно-технічної) також повинні забезпечити роботу закладів, організацію освітнього процесу у режимі онлайн.

Водночас забороняється проведення в закладах освіти масових заходів (освітніх, наукових, свят, вистав тощо) за участю здобувачів освіти з більш ніж однієї групи (класу) та за присутності глядачів (відвідувачів).

Діяльність закладів дошкільної освіти здійснюватиметься у звичайному режимі.