Головна Новини “Посеред вулиці втратила зір”: пенсіонерка з Тернополя розшукує жінку, котра її врятувала

“Посеред вулиці втратила зір”: пенсіонерка з Тернополя розшукує жінку, котра її врятувала

Світ не без добрих людей. Це вкотре доводять тернополяни, рятуючи життя, допомагаючи звичайним перехожим. Цього разу мова піде про тернополянку 78-річну Галину Зварич, котра втратила зір просто посеред вулиці у центрі міста. І з десятка перехожих, до неї підійшла одна незнайомка, котра допомогла жінці, пише 20 хвилин. 
– Я вийшла із медичного центру, мені там робили уколи в очі, бо в мене проблеми із зором, – розповідає Галина Зварич. – І мені різко стало погано, я зовсім нічого не бачила і не знала куди йти.
Жінка зупинилась посеред вулиці у самому Центрі Тернополя, каже, що повз неї проходило безліч людей, але ніхто не допоміг їй окрім однієї перехожої.
– Побачивши, що мені дуже погано, до мене підійшла якась жінка. Я зовсім її не пам’ятаю, бо я ж нічого практично не бачила, лиш знаю, що вона була вдягнута у щось біле. Я просто не знаю, що зі мною б було, якби не вона, – каже пані Галина. – Ця жінка запиталась, чи все у мене гаразд, взяла мене попід руки і сказала, що обов’язково проведе до самого дому.
Пані Галина пояснює, що вона живе на “Східному”, а її рятівниця, як вона їй розповіла, на “Дружбі”.
– Їй було зовсім не по дорозі зі мною, але вона провела мене до самого дому, – каже пані Галина. -Такий людей дуже мало у нашому сучасному і, на жаль, байдужому світі. Я, звісно, сказала її дякую, але вона заслуговує набагато більшої подяки.
Через хвилювання жінка забула запитатись ім’я рятівниці, але дуже хоче знайти її аби подякувати за цей благородний вчинок.