Головна Новини Померли від переохолодження та пролежали в будинку 5 днів

Померли від переохолодження та пролежали в будинку 5 днів

У містечку Кременець на Тернопільщині 80-річна жінка з 53-річним сином померли від переохолодження у власному будинку. Про те, що з сім’ю могло щось трапитися, запідозрили сусіди, адже кілька днів люди не виходили з хати. Сусіди викликали поліцію, а вже правоохоронці знайшли в будинку два тіла.

Повідомлення від місцевих надійшло до поліцейських 15 грудня. Сусідка сім’ї повідомила, що в будинку, де проживає старенька жінка та її син, і вдень, і вночі увімкнуте світло, хоча ця сім’я була бідна і намагалася економити на комунальних платежах.

Правоохоронці виїхали на виклик. Відкрили двері в будинок і виявили два тіла. «На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Зайшовши до приміщення, поліцейські виявили два тіла – 80-річної жінки та її 53-річного сина. Старший інспектор-криміналіст Кременецького райвідділу поліції, який оглядав тіла родичів, слідів насильницької смерті не виявив. Попередня причина смерті – переохолодження», – повідомляють в поліції Тернопільщини.

Експерти встановили, що смерть жінки та її сина настала від трьох до п’яти днів тому. Сусіди кажуть, що родина була неблагополучною. І 80-річна мати, і 53-річний син зловживали спиртними напоями.