Головна Новини Померла дівчина яку після концерту Притули збив мотоцикліст

Померла дівчина яку після концерту Притули збив мотоцикліст

Андріана Демчук,яку збив мотоцикліст 30 травня у Вінниці – померла…. Вона пережила клінічну смерть, після чого 3 тижні пролежала у комі… Про це повідомляє спільнота “Політичний Збараж”.
Того вечора, 30 травня, вона поверталася з подругою після концерту додому і на пішохідному переході на великій швидкості її збив мотоцикліст.

Андріана Демчук із села Зарудечко Збаразького району навчалася на другому курсі Вінницького транспортного коледжу на факультеті “Організація перевезень і управління на залізничному транспорті”.

До Вінниці пішла навчатися після дев’ятого класу й мешкала у родичів. Того вечора з подругою Ілоною була на концерті свого земляка та шоумена Сергія Притули. Додому дівчата поверталися близько 23-ої години.

Несподівано з-поміж машин, що пропускали їх на пішохідному переході, вилетів мотоцикліст… Удар був таким сильним, що Андріану відкинуло на кілька метрів, Ілону врятувало те, що у неї задзвонив телефон і вона призупинилася, щоб дістати його із сумки, пише ternopillive.com.ua.