Головна Новини Поліція та комунальники не впильнували бруківку з тернопільської дамби?

Поліція та комунальники не впильнували бруківку з тернопільської дамби?

Значна частина бруківки, що демонтована з тернопільської дамби, яку зараз реконструюють, зникла безслідно, пише Терен

З площі розміром понад 350 м. кв. залишилась лише невеличка купка бруківки, скромно насипаної поблизу театру. Навіть неозброєним оком видно, що її там значно менше, ніж би мало бути з такої ділянки дамби, яку ремонтують.

IMG_6920

“Вся бруківка з дамби після відповідної обробки буде перевозитися й ставитися навколо Тернопільського академічного обласного драматичного театру імені Тараса Шевченка. Жодна бруківка не повинна зникнути. За цим буде слідкувати поліція. Якщо будуть встановлені факти крадіжок, я особисто буду вимагати для злодіїв найбільшого покарання. Бруківка з дамби є унікальною, дуже міцною й дорогою, вона ще послужить Тернополю не одне десятиліття», – запевняв Сергій Надал.

Поки що офіційної інформації про те, що бруківку вкрали – немає. Як і немає самої бруківки.

Натомість, тротуар коло драмтеатру вимощують зовсім іншим видом бруківки, яка постачається новою та запакованою. А з дамби частина каменю пішла на латання проїжджої частини поблизу нововстановлених бордюрів на тому ж бульварі Т.Шевченка.

2016714164712

За дивним збігом обставин, недостачу бруківки журналісти “Терену” виявили в період, коли міського голови Сергія Надала немає в місті. Схоже, комунальники вирішили прийняти зовсім інше рішення щодо долі бруківки і до вказівок мера (доки його нема) не прислухатися.

Нагадаємо, що залежно від фінансування, ремонт дамби може розтягтися на роки.