Головна Новини Поки житель Тернопільщини служив в АТО, односельчанин обкрадав його дім

Поки житель Тернопільщини служив в АТО, односельчанин обкрадав його дім

Крадіжку чужого майна інкримінують збаразькі правоохоронці мешканцю села Бутин. 38-річний чоловік викрав з підсобного приміщення односельчанина 8 рулонів металевої сітки. 

 Підозрюваний в минулому вже притягувався до відповідальності за майнові злочини. Ще з непогашеною судимістю за минулі крадіжки, скоїв наступні. На господарство односельчанина злодій навідувався декілька разів. Знав, що господар відбув на службу в зону АТО, тож будинок стоїть порожній. Виламав замок на дверях комори та викрав 2 рулони сітки. Вже вранці в сусідньому селі продав будматеріал. Коли скінчилися гроші, знову подався до комори односельчанина. Цього разу навіть не їхав до іншого населеного пункту, продав крадене іншому мешканцю села.

Коли ж атовець повернувся додому, то металевої огорожі на господарстві вже не виявив. Крадій встиг спродати усі вісім мотків. Потерпілий власник звернувся з заявою до правоохоронців. Крадія поліцейські розшукали. За скоєне він вкотре постане перед судом, повідомляє Збаразьке інформаційне бюро.