Головна Новини Поки вдома спала вагітна дружина, він безжально катував коханку: вбивця розповів як...

Поки вдома спала вагітна дружина, він безжально катував коханку: вбивця розповів як все було

Моторошна історія сколихнула всю Тернопільщину. Нове резонансне вбивство, яке змушує задуматися: чи є межа людській жорстокості? 26-річний Андрій родом з Львівської області. На Тернопільщині у селі Калинівка жив разом із дружиною. Жінка виховувала власного сина та очікувала на появу їхнього спільного з Андрієм дитяти. Була на сьомому місяці вагітності.

Якось Андрій познайомився на сайті знайомств із 38 річною Лілею із Львівщини. І 17 серпня запросив її в гості у Калинівку. Жінка о  пів на дванадцяту ночі добралася із Золочева до Калинівки на таксі. Витрати на дорогу компенсував Андрій. Каже, що заплатив таксисту 160 грн., коли цих грошей забракло, то залишив як заставу телефон.

А далі почалась романтика. Вечір, вино, берег ставу. Вони мило спілкувалися, розпивали алкоголь… Аж десь за годину розпочався скандал. Андрій не став терпіти капризів нової знайомої і вдарив жінку кулаком по голові.  Цього йому видалось замало, тоді він схопив Лілю за шию і почав душити. Далі нелюд взяв скоч і обмотав ним обличчя жінки, мовляв, щоб не кричала. Далі причепив до одягу камінь і кинув у воду. Експерт криміналіст, котрий оглядав труп жінки сказав, що причиною смерті могла бути штучна асфексія.

20 серпня тіло жінки виявили у ставку два мешканці Калинівки, котрі ловили рибу. За гарячими слідами правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві Андрія. 22 серпня йому повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення передбаченого ч.1 ст. 115 ККУ — умисне вбивство. Того ж дня, близько 21-ої години, у Тернопільському міськрайонному суді щодо Андрія обрано міру запобіжного заходу. Врахувавши зухвалість вбивства, попередню судимість підозрюваного, можливість впливати на свідків або переховуватись, суд вирішив, що на час досудового слідства підозрюваний перебуватиме під вартою без права внесення грошової застави, пише Нова.