Головна Новини Подобова оренда житла: чому варто знімати квартиру?

Подобова оренда житла: чому варто знімати квартиру?

Відвідуючи місто як турист або по роботі, перше питання, яке виникає – знайти житло. Тернопіль має різноманітні пропозиції щодо подобової оренди, включаючи кімнати, квартири, хостели та готельні номери. За допомогою сервісу OLX можна дуже просто знайти квартири подобово Тернопіль пропонує безліч цікавих та вигідних варіантів.

Переваги оренди квартири щодобово

Зняти квартиру подобово – сучасний варіант для комфортного проживання впродовж подорожі або ділової поїздки. Переваг такого виду житла в порівнянні з готельним номером або хостелом багато, а саме:

  • відчуття домашнього комфорту, ніби проживаєш вдома з іншим інтер’єром та домашньою атмосферою;
  • безпека;
  • приватна територія;
  • самостійність та відсутність певних обмежень;
  • спокій та тиша.

Вибираючи подобове житло, в хостелі або готелі немає можливості вибрати певний комфорт. В хостелі будуть оточувати різні незнайомі люди. В готелі немає можливості приготувати найпростішу їжу, яку захочеться в певний час. Інколи навіть складно підібрати комфортний поверх проживання, нейтральний дизайн без іміджевих прикрас, вид з вікна та оснащення побутовою технікою. У квартирі все необхідне буде під рукою.

Для комфортного проживання навіть на короткий термін важливо мати відчуття свободи та власного простору. В хостелі часто немає такої можливості, що призводе до емоційного напруження.

Оренда квартири дає можливість відчувати себе у безпеці. Якщо у хостелі проживають у одній кімнаті одразу декілька людей, то це інколи призводить до конфліктів та неприємних ситуацій. Частіше за все виникають непорозуміння через шум або небажання терпіти деякі речі певних осіб.

У квартирі ви самостійно встановлюєте собі розклад та можете приїжджати у різний час. У деяких готелях та хостелах діють часові обмеження. Наприклад, з 11 вечора до 5 ранку не можна заходити або виходити.

Що варто врахувати при подобовій оренді?

Знімати житло вигідно в місцях традиційного відпочинку, де вартість готельного номера висока. Квартира зекономить ваші кошти приблизно на 15%, а рівень комфорту та домашньої обстановки буде високим. До моменту вселення обговоріть з власником житла наявність побутової техніки та правила користування ними. При підписанні договору вкажіть вартість, термін заселення та умови проживання.