Головна Новини Пограбував друга, щоб зробити ставки: 20-річному жителю Збаража світить до 8 років...

Пограбував друга, щоб зробити ставки: 20-річному жителю Збаража світить до 8 років тюрми

Позбавлення волі строком від п’яти до восьми років загрожує 20-річному мешканцю Збаража, який вчинив протиправне щодо свого приятеля.

До працівників територіального підрозділу поліції надійшло звернення від мешканця однієї із місцевих територіальних громад. Хлопець повідомив, що став жертвою крадія.

Зі слів заявника, подія трапилася в ніч з 1 на 2 серпня. Того вечора молодий парубок відпочивав зі своїм приятелем. А вранці, коли прокинувся, то виявив відсутність сумки, в якій знаходилися документи, банківські картки та мобільний телефон.

У ході перевірки отриманої інформації, правоохоронці встановили, що близько 2 години ночі невідома особа здійснила транзакцію та перевела кошти  в сумі 5300 гривень з рахунку заявника в одну із букмекерських контор. У протиправному поліцейські запідозрили приятеля потерпілого, адже за словами заявника, знайомий знав пароль від мобільного та міг без труднощів привласнити гроші.

Підозрюваний 2002 року народження у скоєному злочині зізнався, однак пояснити причину свого поступку не зміг. Мобільний телефон та документи працівники поліції вилучили.

За фактом крадіжки слідчі відділення поліції № 1 м. Збараж розпочали досудове розслідування відповідно до частини 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Крадія судитимуть по законах воєнного часу. ©