Головна Новини Повія з Тернопільщини надавали сексуальні послуги клієнтам на очах у малої дитини

Повія з Тернопільщини надавали сексуальні послуги клієнтам на очах у малої дитини

Відео про те, що на трасі Львів-Тернопіль  стоїть жінка (легкої поведінки), тримаючи на руках малу дитину, відзняв один із водіїв, що проїжджав повз. Реально розповідав, що чоловік намагався напоумити горе-матір, навіть викликав до неї правоохоронців. Однак ні вона не хотіла чути, ні поліція не могла нічого вдіяти.

Відео наробили немалого ажіотажу у Інтернет-мережі. Буквально за кілька днів ця жінка стала “героїнею” Інтернету.  Люди, які працюють неподалік розповідали, що неодноразово спостерігали за тим як горе-мати залишала свою доньку обабіч траси, а сама йшла надавати послуги клієнтам. Люди обурювалися кілька разів викликали поліцію. Правоохоронці знову ж таки намагалися розповісти жінці, що про різні реабілітаційні центри. Однак на все, що спромоглася матір – це змінити локацію “роботи”.

Щоб не привертати до себе такої уваги, вона переїхала за 70 км від Львова. Там і потрапила до рук полісменів.

Як з’ясувалося, правоохоронці спіймали жінку “на гарячому”. Під час того як вона надавала сексуальні послуги на задньому сидінні автомобіля, а на передньому сиділа її дитина і спостерігала за тим неподобством.

Дитину  в кінці кінців відібрали, спершу завезли у лікарню на медобстеження, а далі – в дитячий притулок. Мають наміри позбавити соціально небезпечну матір батьківських прав. До слова жінка є 39-річною уродженкою Тернопільщини.

Що ж загрожує самій “героїні”? Не повірите! Штраф у розмірі 85 гривень.

Детальніше дивіться у сюжеті ТСН.