Головна Новини Перегородки у скандальному туалеті батьки учнів встановили за власні кошти

Перегородки у скандальному туалеті батьки учнів встановили за власні кошти

Декілька тижнів тому на Тернопліьщині виник “туалетний скандал”, який викликав чималий резонанс. А все тому, що батько п’ятикласниці написав у соцмережі “Фейсбук” про туалет у Бучацькій школі, який не відповідає державним стандартам. З його слів дівчинка не хоче навчатися в цій школі, бо там туалети без перегородок. Відповідно діти соромляться користуватися таким туалетом.

Дуже великий резонанс викликало фото від 13.09 із опорного закладу ЗОШ №1, на якій було показано вбиральню для учнів початкових класів. Вчора тут було встановлено перегородки між туалетами, які до цього часу були відкриті.

Тема відкритих туалетів, які приносять дітям значні психологічні незручності, була піднята в обласних ЗМІ. У Бучачі з цього приводу був справжній скандал – пише теребовлянський сайт.

Щойно ми отримали інформацію, що встановлені перегородки зроблені за ініціативи та за кошти батьків першокласника опорного закладу. І хоч це батьки хлопчика, вирішили одразу зробити і у вбиральні для дівчат.

Вважаємо таку ініціативу громадянською і небайдужою позицією сім’ї теребовлянців і висловлюємо подяку від імені всіх батьків, діти яких навчаються у початкових класах цієї школи.

А про те, як мало би бути в ідеалі (як ви описуєте це в коментарях) – погодьтесь – це вже інше не менш важливе питання.