Головна Новини Переваги кредитів онлайн

Переваги кредитів онлайн

У 2020 році багато фінансових компаній пропонують своїм клієнтам оформити кредити онлайн терміново на банківську картку. Цей варіант допомагає позичальникові заощадити час, оскільки відпадає необхідність відвідувати відділення банку.

Алгоритм отримання позики

Карантин та інші зміни всередині України не стали причиною зміни формату заявки для отримання кредиту.
Як і раніше терміновий кредит онлайн можна отримати, використовуючи наступний алгоритм дій:
Клієнт вибирає суму і термін кредиту.
Заповнюється форма заявки.
При необхідності відправляються документи клієнта.
Заявка потрапляє на розгляд.

Що потрібно для того щоб взяти кредит онлайн:

Паспорт
Ідентифікаційний код
Банківська карта
Повернення кредиту здійснюється різними методами:
переказ на рахунок;
поповнення депозиту в особистому кабінеті;
прямий переказ на карту;
повернення через термінали самообслуговування.

Серед плюсів:

• Лояльність. Розраховувати на позитивну відповідь після заявки можуть всі споживачі, незалежно від їх кредитної історії, місця роботи й посади. Послуга доступна й для студентів. Однак клієнт повинен бути повнолітнім. Деякі компанії останнім часом значно розширили вікові рамки. Так, в окремих випадках позики видають споживачам до 75-річного віку.
• Мінімум документів. Щоб отримати онлайн-кредит, вам не доведеться збирати цілу кіпу паперів. Достатньо мати паспорт та ІНН-код. Ніяких довідок про доходи, поручителів, виписок з рахунків, підтверджень з місця роботи.
• Прозорість. Позичаючи гроші онлайн, ви зможете точно знати наперед всю суму, яку потрібно буде виплатити. Для цього можна скористатись зручним сервісом калькулятором на сайті кредитора.
• Універсальність. Ніхто не перевіряє, куди саме ви витратили гроші. Ви просто оформляєте заявку і знімаєте гроші зі своєї карти на будь-які потреби.
• Вигода. Онлайн-заявка на позику допоможе не лише заощадити час, а й швидко підібрати вигідну саме вам кредитну програму.

Як отримати кредит

Якщо всі умови вас влаштовують, ви просто заповнюєте анкету на сайті вибраного фінансового сервісу і чекаєте підтвердження заявки. Тут слід звернути увагу на те, що за неправильно вказані особисті дані можна отримати відмову. Тому всі поля повинні бути заповнені лише достовірною інформацією, точними датами та правильними цифровими комбінаціями (паспортний номер і серія, код). Бажано заповнити всі, навіть необов’язкові пункти анкети. Це дає вам більше шансів на позитивну відповідь.