Головна Новини Пенсіонерка з Тернополя вимагає в Уряду відновити транспортне сполучення

Пенсіонерка з Тернополя вимагає в Уряду відновити транспортне сполучення

Пенсіонерка з Тернополя Станіслава Андріївна задала питання народним депутатам в прямому ефірі передачі. Найбільше жінку турбує відновлення  курсування тролейбусів та приміського залізничного сполучення. Адже за словами жінки, пенсіонери не можуть зараз обробити свої дачі, і їх це найбільше турбує.

Станіслава Андріївна “У мене прохання-вимога до кабміну. Відновити електротранспорт, потяги,  електрички, щоб народ зміг посадити дачі. Дачники не мають як добратися. Це перше. Друге: Пенсійною реформою нас пограбували. Кожного трудового пенсіонера на 35%. У нас був коефіцієнт 1.35, а з 1  жовтня. Чому Закон набув зворотної дії. Третє: Я включила телевізор, і там виступала народний депутат від Слуги народу назвала нас пенсіонерів крадіями. А саме ми побудували скільки житла, заводів всього. А Україна мала 6 місце в світі. Обізвала (Галина Третякова) нас злодіями, бідних пенсіонерів. Хто їй дав таке право?”

Народна депутатка Ірина Верещук відповіла на питання Станіслави Андріївни: “З відновленням транспорту я цілком підтримую, що так треба зробити”. Щодо висловлювань своєї колеги по фракції пані Верещук переконує пенсіонерку, що її не правильно зрозуміли, і вона не хотіла зла пенсіонерам.

https://www.youtube.com/watch?v=ZvUlskIVAno&feature=share&fbclid=IwAR2PVz-EqvKg2bsN70ra34usTrZ3tYhFZ5bdKM7pLsjwJYmQ4iOeCUYUeO4